+48 68 300 01 02  lub  886 385 374
Pn - Pt: 9 00 - 16 00
Zamów przez telefon  886 385 374
» Opinie o sklepie
promocje

Kategorie produktów

Gratisy za zakupy

Super Obniżki

Hity w naszym sklepie

Lampa do paznokci Led 48W - najmocniejsza lampa do hybryd i żeli - srebrna

Lampa do paznokci LED - Lampa Led do Hybryd i Żeli - srebrna 48W

699,00 zł
Lampa do paznokci LED - Lampa Led do Hybryd i Żeli - srebrna 48W - 18 diod - najmocniejsza lampa do hybryd i żeli na rynku - srebrna - nowoczesny design idealnie pasujący do Twojego salonu kosmetycznego, - czas pracy nawet do 35000 godzin, co przekłada…
Puder Efekt lustra - chromowy efekt szkła MIRROR POWDER Zawsze Piękna

Puder Efekt lustra - chromowy efekt szkła - MIRROR EFFECT POWDER - Zawsze Piękna 3g

15,90 zł
Pyłek do paznokci Efekt lustra / efekt szkła z drobinkami - Puder z efektem lustra 3 g ORYGINALNY Puder Efekt lustra - chromowy efekt szkła - MIRROR EFFECT POWDER - Zawsze Piękna Bądź oryginalna i zachwycaj jeszcze większym blaskiem! Ten drobny pyłek…
Pudełko Niespodzianka - Gift Box for Woman

Prezent Walentynkowy dla kobiet - Pudełko Niespodzianka - Gift Box for Woman

99,00 zł

WALENTYNKI, ALE CO NA PREZENT?

Nie masz pomysłu na prezent? Mamy na to rozwiązanie!
Gotowe Boxy Walentynkowe zostały stworzone z myślą o wszystkich, którzy lubią wręczać oryginalne i sprawiające radość prezenty / wręczać oryginalne prezenty sprawiając przy tym radość. Nie mają jednak czasu bądź pomysłu, jak taki prezent stworzyć / przygotować. Box Walentynkowy zawiera wiele przydatnych gadżetów oraz produktów, które będą udanym prezentem! Nie musisz obawiać się, że prezent nie będzie trafiony! Z pewnością dostarczysz swojej sympatii masę radości i dobrej zabawy! Pudełko-prezent jest wypełniony przeróżnymi rzeczami, do których zostały stworzone zabawne opisy. Dzięki temu osoba, której wręczysz tak przygotowany box z pewnością uśmieje się przeglądając jego zawartość, oto przykładowy opis jednego z produktów: "..." Jesteśmy pewni, że z takim Prezentem Walentynkowym ten szczególny dzień będzie naprawdę wyjątkowy! WYJĄTKOWY PREZENT DLA WYJĄTKOWEJ OSOBY Walentynki to szczególny dzień w roku, kiedy chcemy w wyjątkowy sposób okazać uczucia swojej Sympatii. Często jednak brakuje nam pomysłu czym moglibyśmy sprawić niespodziankę komuś bliskiemu. Box Walentynkowy to pudełko pełne atrakcyjnych gadżetów, które z pewnością będą trafionym /udanym prezentem, a ciekawa oprawa w postaci śmiesznych opisów dostarczy masę radości podczas przeglądania zawartości. Nie musisz obawiać się, czy Twój prezent przypadnie bliskiej osobie do gustu. Pudełko zawiera wiele atrakcyjnych oraz praktycznych przedmiotów, które z pewnością wpasują się w gusta każdej osoby. Jesteśmy pewni, że z takim Prezentem Walentynkowym ten szczególny dzień będzie naprawdę wyjątkowy!

Najczęściej szukane

Rzetelna firma


Gwarancja Rzetelności dla Lakiery Hybrydowe - Zawszepiekna.pl 

rzetelna firma
 

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariola
  • Data napisania recenzji: 12-04-2018
Jestem zadowolona. Z miłą chęcią tutaj wrócę !!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lidia
  • Data napisania recenzji: 16-03-2018
Przesyłka była dostarczona bardzo szybko. Polecam:-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beatrycze
  • Data napisania recenzji: 10-03-2018
Bardzo szybka obsługa polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 02-03-2018
Polecam ;) przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko. Produkty dobrej jakości
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 16-02-2018
Wszystko sprawnie i szybko
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Julia (salon fryzjerski RUDA )
  • Data napisania recenzji: 31-01-2018
Polecam sklep . Jeżeli nie ma danego produktu to zaraz oddzwaniaja i proponują coś wzamian. Jestem bardzo zadowolona
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 25-01-2018
To moje pierwsze zakupy na zawszepiekna.pl . Szybkość realizacji zaskakująca, jakość produktów wysoka. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Eryk
  • Data napisania recenzji: 23-01-2018
OK, POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 23-01-2018
polecam , sklep godny zaufania
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marlena
  • Data napisania recenzji: 13-01-2018
Extra produkty jestem mega zadowolona
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 08-01-2018
Jak zawsze szybko, profesjonalnie i miło. Innymi słowy Zawsze Pięknie :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 20-12-2017
Wszystko Ok. Na czas. Darmowa przesyłka. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 14-12-2017
Szybka wysyłka towar super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 11-12-2017
Prowadzę salon i zakupy robię tutaj praktycznie co tydzień. Jestem zawsze zadowolona i usatysfakcjonowana sklepem zawszepiekna.pl
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 10-12-2017
Super sklep, szybka dostawa, produkty dobrej jakości w dobrej cenie :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ula
  • Data napisania recenzji: 06-12-2017
Polecam zakupy, szybka dostawa, towar zgodny z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jakub
  • Data napisania recenzji: 24-11-2017
Sympatyczny kontakt, bezpiecznie zapakowane produkty i szybka realizacja
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bozena
  • Data napisania recenzji: 21-11-2017
Zamówienie towaru oraz przesylka bez zarzutu.Wszystko sprawnie i szybko. Towar przyszedł troszkę podgnieciony ale tubki z zelem, na szczęście, nie popekaly. Towar powinien być lepiej zabezpieczony jakims pudelkiem a nie tylko kartonikiem . To taka moja uwaga.Mimo to polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 09-11-2017
Fajnie by było gdyby firma dawała jakieś gratisy przy większych zakupach
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ewelina
  • Data napisania recenzji: 03-11-2017
Bardzo szybka dostawa. Zamówienie miałam następnego dnia :) Produkty, obsługa i doradztwo na najwyższym poziomie. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maja
  • Data napisania recenzji: 27-10-2017
Duży wybór asortymentu, szczególnie przypadły mi pyłki SkyLight oraz lakiery Victoria Vynn. Ostatnio kupiłam akcesoria do pedicure i jak zawsze zamówienie było u mnie w trybie ekspresowym.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Gosia
  • Data napisania recenzji: 24-10-2017
Przesympatyczna, kompetentna obsługa, towar następnego dnia u mnie. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Copyright © 2014 - 2018  RD Studio - Projektowanie sklepów internetowych
Wszystkie nazwy i znaki handlowe użyte w sklepie są znakami zastrzeżonymi dla ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w celu identyfikacji.