+48 68 300 01 02  lub  886 385 374
Pn - Pt: 9 00 - 16 00
» Opinie o sklepie
  • Oferty specjalne

Super Obniżki

Hity w naszym sklepie

Folie do usuwania lakierów hybrydowych, żelu, akrylu oraz MONO UV 3in1 LACK - Nail Wraps 100 szt.

Remover Wraps folie do usuwania lakieru hybrydowego - 50 szt

10,00 zł
Remover Wraps folie do usuwania lakieru hybrydowego Victoria Vynn - 50 szt
Wzornik Gel Polish Color Victoria Vynn - 4 szt

Wzornik Gel Polish Color Victoria Vynn - 4 szt

48,00 zł
Wzornik Gel Polish Color Victoria Vynn - 4 szt
Pixel Princess Effect efekt kopciuszka Zawsze Piękna Nr 5

Pixel Princess Effect - Pyłek tworzący efekt kopciuszka 3g - Zawsze Piękna - Nr 5

7,90 zł
Pixel Princess Effect - Pyłek z efektem kopciuszka 3g - Zawsze Piękna Nr 5 Pixel Princess Effect to wyjątkowy pyłek za pomocą którego uzyskasz dwa niesamowite efekty! Aplikując go na nieutwardzony top uzyskasz tzw. Efekt Kopciuszka, co sprawi, że Twoje…

Najczęściej szukane

Producenci

3mAlgi ChamotARCOB&M ProfessionalBalbCareBATISTBeta-SkinBiosmetics GmbHBlackLashesChristian FayeDOMANEIYOESTETIQFamous Names LLCHive of Beauty LtdHornungIBD BeautyKIEPEKonadLysoform GmbH,MAR-KOSMKNAILSNAILS COMPANYNeonailPedicarePozostali producenciPROFIS cosmeticsRefectoCilRejuvisaeyangSilcareSolingenSORIMEXStrictly ProfessionalUNNYVICTORIA VYNNVIVA SANTEYIMEIERZawszepiekna.pl

Rzetelna firma


Gwarancja Rzetelności dla Lakiery Hybrydowe - Zawszepiekna.pl 

rzetelna firma
 

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 18-08-2017
Polecam sklep, szybka wysyłka zamówionego towaru.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 28-07-2017
Polecam zakupy w tym sklepie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 24-07-2017
Polecam. Bardzo dobry sklep z przystępnymi cenami.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 17-07-2017
Rzetelnie i szybko!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 10-07-2017
Wszystko jak trzeba.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 03-07-2017
Bardzo szybki czas realizacji i bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.Na bieżąco byłam informowana o statusie przesyłki.dziękuję.Pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Czeslawa
  • Data napisania recenzji: 30-06-2017
Zamówienie otrzymałam bardzo szybko, na każdym etapie realizacji otrzymywałam informację. Zdecydowanie POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Danuta
  • Data napisania recenzji: 27-06-2017
Obsługa na 6+ Wysyłka zamówionego towaru szybka. Towar bardzo dobrej jakości. POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Oliwia
  • Data napisania recenzji: 25-06-2017
Świetny kontakt z pracownikami sklepu. Szybka wysyłka i produkt zapakowany tak, że nie ma opcji, żeby został uszkodzony w transporcie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Maria
  • Data napisania recenzji: 23-06-2017
Pięknie polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Monika
  • Data napisania recenzji: 20-06-2017
Wspaniały kontakt, super promocje. Wszystko idealnie, serdecznie polecam! :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewa
  • Data napisania recenzji: 16-06-2017
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie miło i błyskawicznie.Wszystko zgodne z opisem . Z wielką przyjemnością polecam wszystkim sklep. Jestem bardzo zadowolona z zakupu .Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 14-06-2017
Szczerze polecam. Bardzo miła, profesjonalna obsługa, która potrafi doradzić, troska o klienta i bardzo szybka dostawa:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 13-06-2017
Szybko i profesjonalnie !!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marlena
  • Data napisania recenzji: 09-06-2017
Witam. Z calego serca polecam produkty ze sklepu zawszepiekna.pl Obsluga na najwyższym poziomie. Wysyłka błyskawiczna a ceny rewelacyjne.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Centrum SPA
  • Data napisania recenzji: 29-05-2017
Współpraca na najwyższym poziomie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania recenzji: 22-05-2017
Jestem zachwycona, POLECAM......
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: iwona
  • Data napisania recenzji: 21-05-2017
super, super i jeszcze raz super. jestem bardzo zadowolona z usługi tego sklepu. Polecam:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BOŻENA
  • Data napisania recenzji: 01-05-2017
super obsługa , szybka wysyłka, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 21-04-2017
Polecam! :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Gabriela
  • Data napisania recenzji: 16-04-2017
Wszystko dotarło zgodne z opisem i zamówieniem :) Zamówienie dotarło następnego dnia :) Pozdrawiam serdecznie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 13-04-2017
Towar otrzymałam szybko. Jestem bardzo zadowolona, na pewno niedługo złożę kolejne zamówienie. Polecam!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tatiana
  • Data napisania recenzji: 12-04-2017
Sklep dla prawdziwych kobiet, wiedzących czego chcą :) dbałość o jakość obsługi klienta w mojej ocenie na najwyższym poziomie!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 12-04-2017
Polecam zakupy w sklepie zawszepiekna.pl
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dagmara
  • Data napisania recenzji: 12-04-2017
Polecam sklep, miła obsługa, przystępne ceny i ciekawy asortyment
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 12-04-2017
To mój ulubiony sklep internetowy! Zawsze wszystko sprawnie i rzetelnie. W razie czego świetny kontakt ze sprzedawcą! 5/5 POLECAM!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alicja
  • Data napisania recenzji: 12-04-2017
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie osobom, które cenią sobie profesjonalizm :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Oliwia
  • Data napisania recenzji: 12-04-2017
Super sklep!!! Polecam wszystkim, wszytko przebiega sprawnie, zakupy bez wychodzenia z domu, przesyłka jest już następnego dnia :D rewelacja!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alina
  • Data napisania recenzji: 12-04-2017
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, serdecznie polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 12-04-2017
Świetna obsługa klienta, konsultanci są bardzo pomocni i uprzejmi. Dzięki temu proces wysyłki przebiega sprawnie :D towar dostałam już następnego dnia, towar świetnie zabezpieczony! To ogromny atut firmy.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie