+48 513 862 500
Pn - Pt: 9 00 - 17 00
Zadzwoń i zamów  +48 513 862 500
Strona główna » Opinie o sklepie
alt

Kategorie produktów

Rzetelna firma


 

rzetelna firma
 

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Steffy
  • Data napisania recenzji: 24-06-2021
Je recommande
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marlène AUBRY JACQUART
  • Data napisania recenzji: 23-06-2021
Très satisfaite du prix des produits mais les frais de port pour la France sont un peu cher car se rajoute des frais de transaction de paiement
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: demarez
  • Data napisania recenzji: 07-06-2021
Très bonne expérience un peu mon à arriver mais génial ????????✌????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Manon
  • Data napisania recenzji: 04-06-2021
Produits au top! Une équipe commerciale géniale ! Toujours des attentions dans les colis ppur les clients, je recommande à 300%
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Steffy
  • Data napisania recenzji: 01-06-2021
J'aime beaucoup ce site et je recommanderais c'est sur la qualité des produits est top
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Crepin
  • Data napisania recenzji: 21-05-2021
Tout est parfait
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: OTMANI
  • Data napisania recenzji: 18-05-2021
Bonjour , Je viens de faire une commande sur le site début mai, que j'ai reçu aujourd'hui et je suis plus que satisfaite car colis très bien emballé et produit top et rapport qualité prix très raisonnable . Je conseille ce site les yeux fermés et je vais bientôt refaire une commande . J'ai connu le site grâce à Camille ( Nails Frs ) A bientôt Cécile
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: sinita khachachi
  • Data napisania recenzji: 18-05-2021
Perfect i recommanded
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Gladys
  • Data napisania recenzji: 15-05-2021
Service parfait. Merci pour les petits cadeaux ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jolanta
  • Data napisania recenzji: 14-05-2021
Super szybka obsługa, świetne produkty:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dumoulin
  • Data napisania recenzji: 11-05-2021
Les produits sont super bien emballés , la livraison a été rapide , j'ai commander des produits Victoria Vynn et tout était super je recommanderai d'autre produits !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Johanna
  • Data napisania recenzji: 09-05-2021
Niveau qualité prix franchement rien à dire
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: BRONNER
  • Data napisania recenzji: 01-05-2021
Aucun souci particulier Je recommande Livraison très rapide
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Gladys
  • Data napisania recenzji: 07-04-2021
Site très sérieux, tout est super bien emballé, j'ai même reçu un petit cadeau en plus de ma commande. Si un produit n'est pas disponible, il est remplacé par un article qui ressemble et vous avez un petit mot dans votre langue. Merci beaucoup pour tout.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogdan
  • Data napisania recenzji: 30-03-2021
J'aime trop les produits,c'est une tres bonne marque!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Karolina
  • Data napisania recenzji: 09-03-2021
Szybko wysłane produkty mimo że za granicę, bardzo dobrze zapakowane. Dziękuję za prezenty! Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 05-02-2021
Wszystko super jak zawsze polecam ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: HrazhynaТолкачëва
  • Data napisania recenzji: 16-01-2021
Wszystko super!!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hrazhyna
  • Data napisania recenzji: 11-11-2020
Super))) Szybka dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hrazhyna
  • Data napisania recenzji: 23-09-2020
Polecam ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 01-08-2020
Czas realizacji zgadza się produkt przyszedł zgodny z informacją. Ogólnie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominika
  • Data napisania recenzji: 26-07-2020
Polecam serdecznie, miła obsługa!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna Maria
  • Data napisania recenzji: 28-06-2020
Obsługa szybka jedyny problem jaki miałam nie dokręcona duża butelka Płyn się trochę wylał był dodatkowo w worku inne produkty nie zostały zalane Poza tym wszystko super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 12-06-2020
Wszystko super :) polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ruslana
  • Data napisania recenzji: 02-06-2020
Tak zgadam sie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania recenzji: 30-05-2020
produkt bardzo dobry, nigdzie więcej nie jest dostępny w Polsce , ma działanie prozdrowotne. Polleciłam już wielu osobom, i dalej polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 23-05-2020
Super, szybka realizacja. Produkty te, które zamówiłam, atrakcyjne ceny. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 13-05-2020
Świetnie zapakowane paczki ! Wszystko zawsze zgodne z zamówieniem ;) Szeroki asortyment ! Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Czesława
  • Data napisania recenzji: 21-04-2020
Szybko.Rzetelnie.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 20-04-2020
Serdecznie polecam , szybka wysyłka i kompletne zamowienie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

alt
alt
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.  

Zasady ochrony danych osobowych
 
          
Copyright © 2014 - 2021  RD Studio - Projektowanie sklepów internetowych
Wszystkie nazwy i znaki handlowe użyte w sklepie są znakami zastrzeżonymi dla ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w celu identyfikacji.
USTAWIENIA PLIKÓW COOKIES
Są zawsze włączone, ponieważ umożliwiają podstawowe działanie strony. Są to między innymi pliki cookie pozwalające pamiętać użytkownika w ciągu jednej sesji lub, zależnie od wybranych opcji, z sesji na sesję. Ich zadaniem jest umożliwienie działania koszyka i procesu realizacji zamówienia, a także pomoc w rozwiązywaniu problemów z zabezpieczeniami i w przestrzeganiu przepisów.
Pliki cookie funkcjonalne pomagają nam poprawiać efektywność prowadzonych działań marketingowych oraz dostosowywać je do Twoich potrzeb i preferencji np. poprzez zapamiętanie wszelkich wyborów dokonywanych na stronach.
Pliki analityczne cookie pomagają właścicielowi sklepu zrozumieć, w jaki sposób odwiedzający wchodzi w interakcję ze sklepem, poprzez anonimowe zbieranie i raportowanie informacji. Ten rodzaj cookies pozwala nam mierzyć ilość wizyt i zbierać informacje o źródłach ruchu, dzięki czemu możemy poprawić działanie naszej strony.
Pliki cookie reklamowe służą do promowania niektórych usług, artykułów lub wydarzeń. W tym celu możemy wykorzystywać reklamy, które wyświetlają się w innych serwisach internetowych. Celem jest aby wiadomości reklamowe były bardziej trafne oraz dostosowane do Twoich preferencji. Cookies zapobiegają też ponownemu pojawianiu się tych samych reklam. Reklamy te służą wyłącznie do informowania o prowadzonych działaniach naszego sklepu internetowego.
ZATWIERDZAM
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści oraz dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w Polityce Prywatności sklepu.
USTAWIENIA
ZGADZAM SIĘ