+48 513 862 500
Pn - Pt: 9 00 - 17 00
Zadzwoń i zamów  +48 513 862 500
Strona główna » Opinie o sklepie
alt

Kategorie produktów

Rzetelna firma


Gwarancja Rzetelności dla Lakiery Hybrydowe - Zawszepiekna.pl 

rzetelna firma
 

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hrazhyna
  • Data napisania recenzji: 11-11-2020
Super))) Szybka dostawa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Hrazhyna
  • Data napisania recenzji: 23-09-2020
Polecam ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 01-08-2020
Czas realizacji zgadza się produkt przyszedł zgodny z informacją. Ogólnie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominika
  • Data napisania recenzji: 26-07-2020
Polecam serdecznie, miła obsługa!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna Maria
  • Data napisania recenzji: 28-06-2020
Obsługa szybka jedyny problem jaki miałam nie dokręcona duża butelka Płyn się trochę wylał był dodatkowo w worku inne produkty nie zostały zalane Poza tym wszystko super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Aleksandra
  • Data napisania recenzji: 12-06-2020
Wszystko super :) polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ruslana
  • Data napisania recenzji: 02-06-2020
Tak zgadam sie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Teresa
  • Data napisania recenzji: 30-05-2020
produkt bardzo dobry, nigdzie więcej nie jest dostępny w Polsce , ma działanie prozdrowotne. Polleciłam już wielu osobom, i dalej polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 23-05-2020
Super, szybka realizacja. Produkty te, które zamówiłam, atrakcyjne ceny. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 13-05-2020
Świetnie zapakowane paczki ! Wszystko zawsze zgodne z zamówieniem ;) Szeroki asortyment ! Polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Czesława
  • Data napisania recenzji: 21-04-2020
Szybko.Rzetelnie.Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 20-04-2020
Serdecznie polecam , szybka wysyłka i kompletne zamowienie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 14-04-2020
Rewelacyjny kontakt i obsługa klienta, szybka wysyłka, polecam :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 14-04-2020
Serdecznie polecam zakupy. Wszystko profesjonalne, miło i szybko. ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Izabela
  • Data napisania recenzji: 13-04-2020
Błyskawiczna przesyłka. Towar taki jak w opisie. Gorąco polecam!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 02-04-2020
Gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anna
  • Data napisania recenzji: 02-04-2020
Gorąco polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 22-03-2020
Super produkt polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Anita
  • Data napisania recenzji: 17-03-2020
Wszystko ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Daria
  • Data napisania recenzji: 17-03-2020
Bardzo polecam, mimo opóźnienia wysyłki dorzucono gratis????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marta
  • Data napisania recenzji: 18-02-2020
Dostawa szybka i prosta. Firma godna polecenia
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Angelika
  • Data napisania recenzji: 08-01-2020
Polecam, naprawde warto.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Nikola
  • Data napisania recenzji: 20-11-2019
Szybka realizacja szybka wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Samantha
  • Data napisania recenzji: 05-11-2019
Great service and products. I already made another purchase :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 03-11-2019
Wszystko ok, bardzo szybka dostawa, produkty zgodne z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 10-06-2019
zakupy przebiegły sprawnie,obsługa szybka i profesjonalna, PoLecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

alt
alt
alt
alt
DARMOWA DOSTAWA OD 149 ZŁ
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.  

Zasady ochrony danych osobowych
 
          
Copyright © 2014 - 2020  RD Studio - Projektowanie sklepów internetowych
Wszystkie nazwy i znaki handlowe użyte w sklepie są znakami zastrzeżonymi dla ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w celu identyfikacji.