+48 68 444 89 84
Pn - Pt: 9 00 - 17 00
Zamów przez telefon  68 444 89 84

DARMOWA DOSTAWA OD 99 ZŁ
1 » Opinie o sklepie2

Kategorie produktów

Rzetelna firma


Gwarancja Rzetelności dla Lakiery Hybrydowe - Zawszepiekna.pl 

rzetelna firma
 

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 21-06-2018
Solidna firma .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 18-06-2018
Szybka realizacja zamówienia oraz czas dostawy, polecam ????
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Martyna
  • Data napisania recenzji: 14-05-2018
Jak najbardziej polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mariola
  • Data napisania recenzji: 12-04-2018
Jestem zadowolona. Z miłą chęcią tutaj wrócę !!!!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lidia
  • Data napisania recenzji: 16-03-2018
Przesyłka była dostarczona bardzo szybko. Polecam:-)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beatrycze
  • Data napisania recenzji: 10-03-2018
Bardzo szybka obsługa polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paulina
  • Data napisania recenzji: 02-03-2018
Polecam ;) przesyłka dotarła do mnie bardzo szybko. Produkty dobrej jakości
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 16-02-2018
Wszystko sprawnie i szybko
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Julia (salon fryzjerski RUDA )
  • Data napisania recenzji: 31-01-2018
Polecam sklep . Jeżeli nie ma danego produktu to zaraz oddzwaniaja i proponują coś wzamian. Jestem bardzo zadowolona
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 25-01-2018
To moje pierwsze zakupy na zawszepiekna.pl . Szybkość realizacji zaskakująca, jakość produktów wysoka. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Eryk
  • Data napisania recenzji: 23-01-2018
OK, POLECAM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dorota
  • Data napisania recenzji: 23-01-2018
polecam , sklep godny zaufania
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marlena
  • Data napisania recenzji: 13-01-2018
Extra produkty jestem mega zadowolona
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 08-01-2018
Jak zawsze szybko, profesjonalnie i miło. Innymi słowy Zawsze Pięknie :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 20-12-2017
Wszystko Ok. Na czas. Darmowa przesyłka. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 14-12-2017
Szybka wysyłka towar super
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 11-12-2017
Prowadzę salon i zakupy robię tutaj praktycznie co tydzień. Jestem zawsze zadowolona i usatysfakcjonowana sklepem zawszepiekna.pl
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ewelina
  • Data napisania recenzji: 10-12-2017
Super sklep, szybka dostawa, produkty dobrej jakości w dobrej cenie :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ula
  • Data napisania recenzji: 06-12-2017
Polecam zakupy, szybka dostawa, towar zgodny z opisem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jakub
  • Data napisania recenzji: 24-11-2017
Sympatyczny kontakt, bezpiecznie zapakowane produkty i szybka realizacja
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bozena
  • Data napisania recenzji: 21-11-2017
Zamówienie towaru oraz przesylka bez zarzutu.Wszystko sprawnie i szybko. Towar przyszedł troszkę podgnieciony ale tubki z zelem, na szczęście, nie popekaly. Towar powinien być lepiej zabezpieczony jakims pudelkiem a nie tylko kartonikiem . To taka moja uwaga.Mimo to polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 09-11-2017
Fajnie by było gdyby firma dawała jakieś gratisy przy większych zakupach
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.  

Zasady ochrony danych osobowych
 
          
Copyright © 2014 - 2018  RD Studio - Projektowanie sklepów internetowych
Wszystkie nazwy i znaki handlowe użyte w sklepie są znakami zastrzeżonymi dla ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w celu identyfikacji.